Mirs universum

We worden geboren en we gaan dood. Twee zekerheden. Wat gebeurt er ervoor en erna? Wat nemen we mee van voor onze geboorte en wat blijft er over na onze dood? 

Is er meer dan alleen onze eigen wereld? Wat is ons universum en wat merken we daarvan in ons dagelijks leven?

Er is ook zoiets als bewustzijn, dat ons lichaam overstijgt. Onze connectie met het universum.

De afgelopen jaren heeft mijn nieuwsgierigheid me geleid naar het volgen van mijn intuïtie in het werken met licht en energie.

Ik las over heksen, over universele wetten, de magische kant, maar ook over opstellingenwerk en trauma en het effect van intergenerationele trauma's op je huidige leven. Wat is waar en kan het allebei? Des te meer ik lees, des te meer aha-momenten, maar ook des te meer vragen voor 'meer'. Ik ben nieuwsgierig of zowel de magische wereld en de wereld van de wetenschap steeds dichter bij elkaar komen en hoe we woorden kunnen vinden om daarover met elkaar te communiceren. 

Dat vind je ook terug in je kijk op het leven, ziekte en gezondheid. Wat is het eigenlijk, zo'n signaal van je lijf? Welke informatie kun je erin vinden en wat kun je ermee doen? 

Onder Mirs ontwikkeling vind je mijn verhalen over al die vragen en ontdekkingen. Hoe om te gaan met de informatie die je lijf je geeft? En wat is er zo magisch aan ons universum?