Reizen tussen Werelden

Ik bekijk graag alles van meerdere kanten en kan daardoor ook met regelmaat in verwarring raken wat er waar is en wat niet, maar misschien hoeft dat helemaal niet. Kan het beiden naast elkaar bestaan of is het misschien wel hetzelfde, maar dan door verschillende brillen bekeken.

Zo lees je bijvoorbeeld in het boek 'De hele olifant in beeld' van Marja de Vries hoe de bewustzijnswetenschappen, de kwantumfysica en de oude wijsheden steeds dichter bij elkaar komen te liggen en hetzelfde beschrijven met andere woorden omdat ze vanuit verschillende invalshoeken de fysieke en de niet-fysieke werelden benaderen. Vind je in de reguliere GGZ-zorg beschrijving van 'stoornissen' die je ook qua procesgang terugherkent in de spirituele ontwikkeling.

In mijn eigen wereld, Mirs wereld, merk ik dat het onderscheiden van mijn eigen werelden me helpt meerdere delen in mezelf beter te begrijpen. Vaak ontdekt ik dat veel neerkomt op hetzelfde. Of je dat nu ervaart in de fysieke wereld, het beleeft in de Wereld van Verwondering of je laat meevoeren in de Wereld van Magie. Het gaat uiteindelijk om energie en vorm. Dat wat je je onbewust en bewust manifesteert. Daar komen de fysieke vorm, de verwondering en de magie weer bij elkaar in lichaam, geest en ziel. Hoe bewuster je kunt manifesteren, des de vloeiender vindt energie de passende vorm. Hieronder vind je verhalen van mijn ontdekkingen tussen deze werelden.

Verhalen Reizen tussen Werelden

I see you... I see me through your eyes

Met regelmaat reis ik tussen de fysieke wereld en de wereld van magie als het gaat om mijn bewustwordingsproces. In het lichaam ervaar je emoties die je kunnen overrulen. De neiging is dan al gemakkelijk om maar niet te voelen. Je hoofd is graag in charge, tenminste het mijne, waardoor gedachten je afleiden van bewust zijn. In de magische wereld ervaar ik via het werken met energie en licht liefde en eenheid. Ergens schakel ik dan over op een andere frequentie.

Lees meer »