Mir schrijft

Uitsnede uit:

Schrijvende vrouw met dienstbode, een schilderij uit 1670-1671 van de Hollandse meester Johannes Vermeer

... al zolang ze zich kan herinneren. Alleen viel me dat niet zo op, die lust om te schrijven omdat het zo 'normaal' was om te doen. Op vakantie moest er altijd een fotoalbum gemaakt worden, met foto's, kaarten, tickets en het bovenkantje van het jammetje... Met school naar Rome werd het een compleet reisverslag met alle informatie die we gekregen hadden, een soort van individuele Capitoolgids. Op vakantie werd het vaak een soort van 'fotoverslag'. Tijdens een zware periode in mijn leven werd net een verhaal van allerlei anekdotes.

Sinds 2017 ging ik aan de slag voor Agora Roermond als bloggende ouder om mijn nieuwsgierigheid, vragen en belevingen van het Agora-onderwijs te delen. En dat doe ik nog steeds, schrijven over Agora onderwijs.

In 2020 ontstond tijdens de corona pandemie de behoefte om te schrijven over wat er allemaal gebeurde en wat ik daarvan vond. Ik wilde schrijven om mijn gedachten te ordenen maar kreeg ook de behoefte om te delen. Benieuwd of hier interesse voor was zond ik een paar artikelen in naar de krant met twee publicaties die binnen no time te pakken had, in de Volkskrant!

Schrijven is iets dat bij mij hoort. Ben je benieuwd naar mijn kijk op de wereld? Of naar mijn kijk op Agora onderwijs? Veel leesplezier en als je iets wil delen, doel dat vooral in de comments!