Capercaillie - Breisleach

Mirs magie

Magie, al een magisch woord op zich. Het past voor mij bij verwondering, mystiek maar ook bij natuur(lijk). Heks, godin, priesteres, natuurgeneeskundig therapeut... het raakt aan al datgene wat onze wereld als alternatief en vreemd beschouwt en vanwege gebrek aan 'feitelijke' kennis vaak veroordeelt en afwijst. Het is echter de oudste vorm van wijsheid die je maar kunt bedenken...

Magie hoort bij mij als dat wat werkt en niet altijd verklaarbaar is. Energie, licht, ontvankelijkheid. Het leek lange tijd een 'ander deel' van mezelf te zijn, iets wat ik niet graag 'aan het licht' bracht. Lees onder 'de weg van het licht' over mijn traject van bewustwording.

Magie hoort bij mij, als dagelijkse verwondering als een soort van Alice in Wonderland tijdens mijn dagelijkse rondje rundumhause. Hoeveel foto's ik al niet gemaakt heb van hetzelfde plekje, dat er toch elke keer anders uitziet! Kijk onder natuurlijke verwondering naar de plaatjes die ik 'onderweg' verzamel als een soort van 'Alice in Wonderland'.