Louis Armstrong - What a wonderfull world - luister terwijl je leest...

Mir's kijk op de wereld

Vanaf het moment dat je opstaat totdat je weer in bed stapt gebeuren er dingen om je heen. Je gaat naar je werk, naar school of werkt thuis, je gaat boodschappen doen, je spreekt af met vrienden en familie. Elke 'ontmoeting' buiten jou brengt je in verbinding met de wereld om je heen. Je hoort en leest nieuws, je ontmoet mensen in goed of slecht humeur, er gebeuren dingen die je kunt voorzien of niet. Elke confrontatie met dat buiten jou levert je voeding op voor je (innerlijk) leven. Het spiegelt je; het past bij je of niet, het maakt je blij, boos of het doet je niks. Het vraagt actie van je of niet. Het biedt je in ieder geval elke keer de mogelijkheid er iets van te vinden!

Ik vind blijkbaar toch wel wat van wat er om mij heen gebeurt. Het schrijven biedt mij een manier om uiting te geven aan wat er in mij speelt door de ontmoeting buiten. En soms vind ik het belangrijk dat te delen.  

Nieuwsgierig? Lees de blogs hieronder! Wil je reageren of meepraten? Dat kan! Je kunt onder de blogs je reactie achterlaten of mij mailen via: info@mirswereld.nl

Een gunstig uitkijkpunt - Sir Lawrence Alma Tadema 1895